Noten

Noten 

Toon 1 - 13 van 13 items
Toon 1 - 13 van 13 items

Bij Topsnoep.nl kunt u allerlei vers gebrande noten kopen. Bent u een echte snoeper, maar wilt u gezonder snoepen? Dan is het een goed idee om lekkere vers gebrande noten te kopen. U kunt noten gemakkelijk meenemen als snack of thuis even als tussendoortje eten. Een nootje is veel gezonder dan snoep, waardoor u er gemakkelijk een handje extra van kunt eten. Verse noten zijn lekker én er zitten veel gezonde voedingsstoffen in.

Vers gebrande noten en andere notensoorten

Wij hebben verschillende soorten noten die wij verkopen in onze webwinkel, maar ook in onze snoepwinkel in Leusden. Zo hebben we:

Naast vers gebrande noten, hebben wij ook gedroogde vruchten en gechocolateerde noten die u kunt kopen voor dat extra lekkere smaakje. Bent u juist op zoek naar borrelnootjes, rijstcrackers of gewoon een lekkere mix? Ook dit vindt u in ons aanbod.

Vers gebrande noten kopen als cadeautje

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand? Geef dan een heerlijke zak noten cadeau. Als u op bezoek gaat bij iemand, dan is het fijn om een cadeau te geven waar iemand blij van wordt. Door gebrande noten te kopen, kunt u meteen samen genieten. Noten zijn gemakkelijk voor een langere tijd te bewaren. Tevens combineert u de nootjes eenvoudig met andere snacks of een lekker drankje.

Kies voor een heerlijke mix

Houdt u van verschillende soorten noten? Dan kiest u voor één van onze notenmixen. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke cranberrymix, een verwenmix of onze heerlijke weekendmix. Wanneer u een mix bestelt, dan krijgt u een fijne gebalanceerde mix waar verschillende smaakcombinaties perfect tot zijn recht komen. Een zout nootje combineren met een zoete cranberry smaakt bijvoorbeeld heel erg lekker.

Ontdek ons ruime assortiment aan vers gebrande noten

Bij ons kunt u ongetwijfeld lekkere vers gebrande noten of lekker snoep online kopen. In het ruime assortiment aan noten van Topsnoep.nl zit er altijd wel een noot bij die u lekker vindt. Heeft u advies nodig over de lekkerste noot? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de telefoon op 033 - 49 46 201, door te e-mailen naar info@topsnoep.nl, maar ook gewoon in onze fysieke winkel. 

Settings

Menu