Grootverbruik

Grootverbruik 

Voordelige aanbiedingen voor grootverbruikers. U vindt hier vooral schepsnoep. Bel ons voor andere producten.

 • Grote zakken snoep
  Grote zakken snoep

  Grote zakken snoep en kilozakken kopen: speciaal voor grootverbruikers biedt Topsnoep.nl snoep aan voor een heel voordelige prijs! Bent u echt een liefhebber van snoep of bent u met een groot gezelschap? Dan kunt u ervoor kiezen om snoep te kopen per kilo. We noemen dit ook wel kilozakken. Heerlijke snoepjes speciaal voor u in een grote verpakking, zodat u er weer even tegenaan kunt. Bestelt u voor meer dan € 35,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.

  Grote zakken vullen met snoep naar keuze

  Bij Topsnoep.nl maken wij het al meer dan 25 jaar mogelijk om online snoep te kopen. Wij hebben een ruim assortiment aan meer dan 11.000 producten, waar ook het lekkerste schepsnoep tussen zit. Of u nu voor vruchtenhartjes, jelly beans, fruitsleutels of snoepwormen wilt gaan: wij hebben het allemaal en verkopen dit ook in een kilozak. Heeft u een feestje? Dan is het handig om grote zakken snoep te kopen per kilo. In onze snoepwinkel hebben we verschillende soorten snoep, waardoor u nog steeds een grote verscheidenheid aan snoep per kilo kunt kopen. Snoep is een heerlijke snack voor een feestje voor zowel jong als oud.

  Ontdek de voordelen van snoep kopen per kilo

  Een groot voordeel van het kopen van snoep per kilo, is dat u er een wat langere tijd mee vooruit kunt. Ook als u voor verschillende mensen snoep wilt kopen, is het voordeliger om dit meteen in een kiloverpakking te kopen en vervolgens zelf te verdelen. Snoep kopen per kilo is bij ons als snoepleverancier ontzettend voordelig. Daarnaast beschikken wij over talloze soorten snoepjes, waardoor uw favoriet er gegarandeerd tussen zit! Bel 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl bij vragen of opmerkingen.

 • Snoep silo's
  Snoep silo's
  Handige snoep silo's voor veelverbruikers.

Settings

Menu