Pecannoten 200 gram

Nieuw product

Indien u pecannoten wilt kopen, kunt u dat bij Topsnoep.nl online doen of langskomen in een van onze winkels in Leusden. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in de snoep- en notenwereld en werken dan ook enkel samen met betrouwbare leveranciers die kwaliteit waarborgen. U kunt bij ons zowel gezouten als ongezouten pecannoten kopen.

Lekker gezonde pecannoten kopen

De pecannoot komt oorspronkelijk uit het zuiden van de Verenigde Staten en deze zijn nog steeds de belangrijkste producent. De pecanboom is de officiële boom van Texas. Pecannoten zijn gezond en bevatten veel zink, vitamine B1 en omega-6 vetzuren. Ze worden zowel rauw als geroosterd gegeten. In de keuken worden ze vaak verwerkt in zoete gerechten zoals gebak en ijs. Zo bent u vast wel bekend met de pecan pie, een echte Amerikaanse klassieker. In Amerika worden ze ook vaak verwerkt in pralinévullingen. Wilt u graag gezouten pecannoten kopen als snack of eerder ongezouten om te verwerken in een dessert? Bij ons kan het allebei. Indien u ook andere noten online wilt kopen, vindt u bij ons ook:

Bestel uw pecannoten bij ons

Wilt u pecannoten van topkwaliteit kopen? Bestel deze dan via de webshop of kom langs in een van onze snoepwinkels. Ook wanneer u snoep wilt kopen, bent u uiteraard van harte welkom. Dankzij ons aanbod van meer dan 11.000 producten zijn we er in ieder geval van overtuigd dat we u kunnen helpen.

4,95 €

- +

12 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu