School en studie

School en studie 

Leuke kado's voor de ijverige scholier of student.
 • Juf
  Juf

  Zit het schooljaar erop en wilt u een leuk bedankje kopen voor de juf? Bij Topsnoep.nl vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan leuke geschenken. Bestel een bedankje voor de juf van uw kind om waardering te tonen voor hun inzet! Hier zal de ontvanger ongetwijfeld erg blij mee zijn. Ontdek ons online assortiment of bezoek onze winkel in Leusden en kies een geschikt geschenk voor de juf.

  Vind het leukste kleinigheidje om te geven als bedankje aan de juf

  Door een bedankje voor de leraar of de juf te kopen, laat u uw waardering blijken voor hun werk. Koop uw geschenk bij dé snoep- en geschenkenspecialist in Leusden. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het vak en bieden dan ook de leukste producten en cadeauverpakkingen voor diverse gelegenheden. Zo kunt u een leuke snoeptrommel gevuld met het lievelingssnoep van de ontvanger cadeau geven. Of wat dacht u van een mok met opschrift voor de beste juf? De keuze ligt bij u!

  Plaats uw bestelling online of bezoek onze winkel

  Plaats uw bestelling vandaag nog om de juf te bedanken voor hun inzet dit schooljaar of wanneer u online snoep wilt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment aan onder andere schepsnoep en geschenken online of kom langs. Heeft u een vraag over ons aanbod of over onze snoepwinkel? We helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl of bel naar 033 - 49 46 201 voor direct contact met een van onze medewerkers.

 • Meester
  Meester

  Bent u op zoek naar een bedankje voor de favoriete leraar van uw zoon of dochter? Dan zit u goed bij Topsnoep.nl. In onze webshop of een van onze fysieke winkels in Leusden vindt u een ruim assortiment aan geschenken die ideaal zijn voor de favoriete leraar van uw kind. Bekijk het aanbod.

  Bestel een bedankje voor de favoriete leraar van uw kind

  Het einde van het schooljaar is het ideale moment om een bedankje te kopen voor de favoriete juf of leraar van uw kind. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld snoeptrommels met een leuk opschrift. U kunt deze leeg bestellen of gevuld met 650 gram dropmix. Uiteraard kunt u ook zelf snoep online kopen en de trommel vullen met snoep naar keuze. Daarnaast hebben we andere leuke opties, zoals:

  Plaats uw bestelling vandaag nog

  Heeft u een leuk bedankje gevonden dat u aan de favoriete leraar van uw kind wilt geven? Bestel deze dan gemakkelijk via de webshop of kom langs in onze snoepwinkel. Heeft u vragen over bepaalde producten? Bel gerust naar het nummer 033 - 49 46 201, stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl of stel uw vragen in de winkel.

Toon 1 - 7 van 7 items
Toon 1 - 7 van 7 items

Settings

Menu