Vrijwilliger

Vrijwilliger 

Wilt u een bedankje kopen voor de vrijwilliger die zich heeft ingezet voor uw organisatie? In het assortiment van Topsnoep.nl vindt u leuke cadeaus voor vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een goede zaak. Door een bedankje te kopen toont u uw waardering voor hun moeite. Bekijk onze collectie online of bezoek onze snoepwinkel in Leusden om het ideale bedankje voor een vrijwilliger te kopen.

Vind in onze collectie een leuk bedankje voor iedere vrijwilliger

Heeft u een evenement georganiseerd en wilt u alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw doel bedanken? Laat uw waardering blijken door een klein bedankje te kopen voor iedere vrijwilliger. Zo kunt u bijvoorbeeld volgende zaken kopen:

Onze online winkel met een vestigingen in Leusden, is al twintig jaar dé specialist in allerlei soorten snoep en geschenken voor iedere gelegenheid. Kom vandaag nog langs of bestel de kleinigheidjes via onze handige webshop.

Koop in de winkel of bestel eenvoudig via onze webshop

Wilt u ook uw dankbaarheid en waardering tonen aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw organisatie? Koop een bedankje speciaal voor een vrijwilliger via onze webshop of door een bezoek te brengen aan onze snoepwinkel. We leveren ook relatiegeschenken aan bedrijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een nuttige kennismaking. Bel naar 033 - 49 46 201 of bereik ons door te e-mailen naar info@topsnoep.nl.

Toon 1 - 6 van 6 items
Toon 1 - 6 van 6 items

Settings

Menu