Bierpullen

Bierpullen 

Wilt u bierpullen bestellen als verjaardagscadeau? Bij Topsnoep.nl vindt u een ruim assortiment aan bierpullen met verschillende bijzondere leeftijden en opschriften. Wij zijn al twintig jaar dé specialist in snoep en geschenkverpakkingen in Leusden. Vind het perfecte cadeau voor iemand die 18 jaar oud wordt of bijvoorbeeld als bedankje. Bezoek onze winkel in winkelcentrum Hamershof of bekijk onze collectie bierpullen online om deze te bestellen.

Voor iedere gelegenheid kun je bij ons bierpullen bestellen

Wordt er iemand binnenkort 18 jaar en bent u op zoek naar een origineel en grappig cadeau? Een versierde bierpul is perfect voor deze gelegenheid. De bierpullen uit onze collectie kunt u leeg bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te laten vullen met snoepbanaantjes en schoolkrijt voor de imitatie van een gevuld bierglas. Zo is het cadeau helemaal compleet!

Bekijk ons aanbod aan bierpullen

Ontdek ons aanbod online om bierpullen te bestellen of bezoek onze snoepwinkel in Leusden. In de winkel voorzien we u van passend advies en vertellen we u graag over de verschillende mogelijkheden. Bedraagt uw bestelling meer dan €35,-? Dan profiteert u van gratis verzending! Heeft u een vraag over dé online snoepwinkel van Nederland? Neem contact met ons op door te bellen naar 033 - 49 46 201of door te e-mailen naar info@topsnoep.nl.

Bekijk ook eens:

Chocoladeletters online kopen | Snoepleverancier | Nougat bestellen

Toon 1 - 7 van 7 items
Toon 1 - 7 van 7 items

Settings

Menu