Traktatie taarten

Traktatie taarten 

Wilt u een verjaardagstaart bestellen voor een aankomende verjaardag? Topsnoep.nl biedt u een ruim aanbod aan feestartikelen aan. Bij ons in Leusden kunt u terecht voor een leuke verjaardagstaart of traktatie. Zo maakt u van het feestje zeker een geslaagde verjaardag voor de jarige. Bekijk het beschikbare aanbod online.

Een leuke verjaardagstaart of traktatie bestellen doet u bij onze webshop

Bij ons kunt u een verjaardagstaart met een leuk ontwerp bestellen. Onze traktatietaarten bestaan uit een aantal (meestal 30) los van elkaar staande traktaties op een taartvormig platform. De traktaties zijn fraaie spekpoppetjes waarin soms ook ander snoep verwerkt is. Een leuke en fraaie manier om te trakteren. De meeste taarten hebben een doorsnede van 25 centimeter. De kleurcompositie is per taart verschillend: het exemplaar dat u ontvangt kan iets andere kleuren hebben als de afbeelding. Wilt u naast een verjaardagstaart ook andere feestartikelen bestellen? In ons aanbod vindt u alles wat u nodig heeft:

Bestel nu eenvoudig uw verjaardagstaart bij onze webshop

Gaat u binnenkort een feestje geven in Leusden en wilt u graag een verjaardagstaart bestellen bij onze snoepwinkel? Bekijk dan het beschikbare aanbod online en bestel. Wilt u meer weten over onze feestproducten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 033 - 49 46 201 of door een e-mail te sturen naar info@topsnoep.nl.

Er zijn geen producten in deze categorie

Settings

Menu