Traktatie taarten

Traktatie taarten 

Wilt u een verjaardagstaart bestellen voor een aankomende verjaardag? Ons bedrijf biedt u een ruim aanbod aan feestartikelen aan. Bij ons in Leusden kunt u hierom terecht voor een leuke verjaardagstaart of traktatie. Zo maakt u van het feestje zeker een geslaagde verjaardag voor de jarige. Bekijk het beschikbare aanbod online.

Een leuke verjaardagstaart of traktatie bestellen doet u bij onze webshop

Bij ons kunt u een verjaardagstaart met een leuk ontwerp bestellen. Onze traktatietaarten bestaan uit een aantal (meestal 30) los van elkaar staande traktaties op een taartvormig platform. De traktaties zijn fraaie spekpoppetjes waarin soms ook ander snoep verwerkt is. Een leuke en fraaie manier om te trakteren. De meeste taarten hebben een doorsnede van 25 centimeter. De kleurcompositie is per taart verschillend: het exemplaar dat u ontvangt kan iets andere kleuren hebben als de afbeelding. Wilt u naast een verjaardagstaart ook andere feestartikelen bestellen? In ons aanbod vind je alles dat je nodig hebt.

Bestel nu eenvoudig uw verjaardagstaart bij onze webshop

Gaat u binnenkort een feestje geven in Leusden en wilt u graag een verjaardagstaart bestellen? Bekijk dan het beschikbare aanbod online en kies uw favoriete ontwerp. Bestel nu! Wilt u meer weten over onze feestproducten of heeft u aanvullende vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 033 - 49 46 201 of door een e-mail te sturen naar info@topsnoep.nl.

Bekijk ook eens:

Verjaardagsballonnen bestellen | Slingers bestellen | Feestbuttons bestellen

Er zijn geen producten in deze categorie

Settings

Menu