Macadamia 150 gram

Nieuw product

Bent u verzot op noten en wilt u macadamia kopen? Dat kan bij Topsnoep.nl. Wij hebben een reusachtig aanbod aan gezonde en iets minder gezonde lekkernijen, waaronder macadamianoten. Zo verkopen we macadamia per 150 gram via de webshop, maar we hebben ook twee vestigingen in Leusden, waar u ons lekkernijen koopt.

De oorsprong van macadamia die u bij ons kunt kopen

Macadamianoten komen oorspronkelijk uit Queensland in Noordoost-Australië en vandaag de dag is deze regio dan ook de belangrijkste producent. Ook de Verenigde Staten (Hawaii) produceren veel macadamia's. De vruchten groeien in trossen en een boom kan maximaal achttien kilo produceren. Om de vruchten zit een harde schil en de vrucht moet eerst drogen voor de schil gekraakt kan worden. Behalve los gegeten kunnen de noten van de macadamianoot ook in recepten verwerkt worden. Vooral zoete recepten en salades zijn hierbij populair. Wilt u een nieuw receptje proberen en wilt u macadamia kopen? Deze en nog en vele andere lekkere noten koopt u bij ons online of in de winkel. Zo hebben we:

Voltooi uw bestelling of komt langs

Indien u wilt genieten van lekkere macadamia, kunt u deze gemakkelijk bij onze snoepwinkel kopen. Voltooi uw bestelling via de webshop of kom langs in een van onze winkels om ons aanbod aan snoep te ontdekken. Vanaf een bestelling van €35,- profiteert u van gratis levering in Nederland. Zit u met vragen? Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl.

6,95 €

- +

14 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu