Geschenken

Geschenken 

Onze snoep en kado winkel biedt veel ideeën voor kadootjes. Voor vrijwel elke gelegenheid kunt u bij ons iets leuks vinden. En voor verjaardagen, bruiloften, geboortes en andere veel voorkomende gelegenheden hebben wij een uitgebreide collectie gelegenheidsgeschenken.

 • Bedankt
  Bedankt
  Laat je dank blijken met concrete kado's zoals mokken, blikken of chocolade repen!
 • Beterschap
  Beterschap
  Laat je medeleven blijken en zend of geeft een zieke een passend kado om haar of hem op te vrolijken.
 • Bruiloft
  Bruiloft
  Kado's om verloving, huwelijk en huwelijksjubileums te vieren.
 • Computer en telefoon
  Computer en telefoon
  We leven in een electronicatijdperk. En daar hebben we passende kado's voor met leuke teksten.
 • Familie
  Familie
  Voor elk familielid een passend kadootje.
 • Geboorte
  Geboorte

  Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de geboorte van een meisje of jongen? Maak de kersverse ouders blij met een leuk geschenk uit de uitgebreide collectie van Topsnoep.nl. Onze online snoepwinkel met een vestiging in Leusden, nabij Amersfoort, is hét adres voor een origineel cadeau voor allerlei gelegenheden, waaronder de geboorte van een meisje of jongen. Ontdek onze collectie en kies uit feestelijke geschenken in roze en blauw.

  Geef een leuk kleinigheidje cadeau voor de geboorte van een meisje of jongen

  In ons assortiment vindt u gegarandeerd een geschikt cadeau voor de geboorte van een jongen of meisje, bijvoorbeeld luxe chocolade met mooie decoratie zoals teddyberen en melkflesjes of chocoladeoublies met roze of blauwe muisjes. Ook vindt u in onze online collectie mooie decoratie om de geboorte aan te kondigen. Verras de vader en moeder bij thuiskomst met een volledig versierd huis om de geboorte te vieren! Bestel alle benodigdheden eenvoudig via de webshop of kom gezellig langs bij onze snoepwinkel in Leusden voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over ons aanbod zodat u het perfecte cadeau vindt voor de vreugdige geboorte van een jongen of meisje.

  Vind het ideale kleinigheidje voor een geboorte

  Bekijk onze webshop en plaats vandaag nog uw bestelling. In onze (online) snoepwinkel vindt u altijd een leuk cadeau voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld de geboorte van een meisje of jongen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende snoepsoorten in blauw of roze en andere leuke decoraties. Heeft u een vraag over ons aanbod? Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl. U kunt ons ook bellen via 033 - 49 46 201.

  Bekijk ook eens:

  Verjaardagsballonnen bestellen | Opblaasletters bestellen | Suikervrij snoepgoed

 • Geslaagd
  Geslaagd

  Bent u op zoek naar een passend cadeau voor iemand die zojuist geslaagd is voor de middelbare of hogere school? Daar mag iemand trots op zijn. Laat uw waardering blijken door hem of haar een passend cadeau te geven. In de collectie van Topsnoep.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan leuke cadeaus voor alle gelegenheden, waaronder het succesvol afronden van examens of een opleiding. Bekijk onze collectie online of kom langs bij onze snoepwinkel in Leusden, regio Amersfoort, voor een cadeau voor iemand die geslaagd is voor de middelbare school.

  Vind het ideale cadeau voor iemand die geslaagd is voor de middelbare school

  Heeft uw zoon, dochter of kennis eindelijk dat felbegeerde diploma behaald? Het cadeau geven van een ‘Geslaagd’-mok aan iemand die net klaar is met school, is altijd een leuk idee. Laat deze mok door ons vullen met snoepgoed, drop of winegums voor een nog leuker cadeau. Uiteraard maken wij het cadeau af door deze te voorzien van een leuke geschenkverpakking. Naast mokken vindt u nog veel meer leuke geschenken om deze bijzondere gelegenheid te vieren. Kom langs in Leusden of kies uw favoriete product via onze webshop.

  Neem voor meer informatie contact met ons op

  In onze collectie vindt u altijd een leuk cadeau voor iemand die pas geslaagd is voor school. Plaats uw bestelling vandaag nog via onze webshop. Bij een besteding van €35,- of meer is de verzending gratis! Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw ideale cadeau? Neem contact met ons op. Bel ons via 033 - 49 46 201 of stuur uw vraag per e-mail naar info@topsnoep.nl. Wij helpen u graag verder.

  Bekijk ook eens:

  Vers gebrande noten | Gedroogde vruchten bestellen | Pindarotsjes bestellen

 • Hobby en klussers
  Hobby en klussers

  Geef uw klusser een passende mok voor zijn koffie of thee. En motiveer hem of haar net dat beetje extra!

 • Liefde en vriendschap
  Liefde en vriendschap
  Maak je vriend of partner blij met een leuk kado dat je speciaal voor hem of haar uitgezocht hebt.
 • Pensioen en VUT
  Pensioen en VUT
  Vele leuke kado's om te geven aan een feestvarken dat viert dat hij nooit meer hoeft te werken.
 • Rijbewijs
  Rijbewijs

  Bent u op zoek naar een leuk kleinigheidje om cadeau te geven aan iemand die net geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs? Met een rijbewijs bent u nooit meer afhankelijk van anderen voor vervoer! Dat is wel een cadeau waard. Bij Topsnoep.nl vindt u een ruime collectie geschenken voor allerlei gelegenheden, zoals het behalen van het rijbewijs. Ontdek ons assortiment online of bezoek onze snoepwinkel in Leusden, nabij Amersfoort.

  Bekijk ons assortiment voor een cadeau voor iemand die is geslaagd voor het rijbewijs

  Topsnoep.nl is al meer dan twintig jaar hét adres voor snoep, cadeaus en decoratieartikelen. In onze winkel in Leusden vindt u de leukste geschenken voor alle gelegenheden, zoals verjaardagen, geboortes, het behalen van het zwemdiploma of bijvoorbeeld het rijbewijs. In ons online assortiment vindt u gegarandeerd een leuk cadeau om te geven aan iemand die zojuist is geslaagd voor het rijbewijs, zoals een leuke mok, een gevulde snoeptrommel of een gevuld snoepblik. Uiteraard leveren wij het cadeau af gewikkeld in een mooie cadeauverpakking. Ontdek de opties voor een geslaagd cadeau voor het behalen van het rijbewijs!

  Neem bij vragen contact met ons op

  Bestel online of kom gezellig naar onze winkel in winkelcentrum Hamershof in Leusden. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl. U kunt ook bellen naar 033 - 49 46 201. Bij een bestelling van meer dan €35,- betaalt u geen bijkomende verzendkosten!

  Bekijk ook eens:

  Verjaardagstaart bestellen | Mok beste leraar | Bedankje vrijwilliger

 • School en studie
  School en studie
  Leuke kado's voor de ijverige scholier of student.
 • Sport
  Sport
  Leuke kadootjes voor de echte sporter!
 • Verjaardag
  Verjaardag
  Verwen je jarige familie en vrienden met een lekkere snoep of een leuk kado.
 • Vrijwilliger
  Vrijwilliger

  Wilt u een bedankje kopen voor de vrijwilliger die zich heeft ingezet voor uw organisatie? In het assortiment van Topsnoep.nl vindt u leuke cadeaus voor vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een goede zaak. Door een bedankje te kopen toont u uw waardering voor hun moeite. Bekijk onze collectie online of bezoek onze snoepwinkel in Leusden, nabij Amersfoort, om het ideale bedankje voor een vrijwilliger te kopen.

  Vind in onze collectie een leuk bedankje voor iedere vrijwilliger

  Heeft u een evenement georganiseerd en wilt u alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw doel bedanken? Laat uw waardering blijken door een klein bedankje te kopen voor iedere vrijwilliger. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine snoeppotjes, een leuke trommel, een mok of een snoepdoos kopen. Onze online snoepwinkel met een vestiging in Leusden, is al twintig jaar dé specialist in allerlei soorten snoep en geschenken voor iedere gelegenheid. Kom vandaag nog langs of bestel de kleinigheidjes via onze handige webshop.

  Koop in de winkel of bestel eenvoudig via onze webshop

  Wilt u ook uw dankbaarheid en waardering tonen aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw organisatie? Koop een bedankje speciaal voor een vrijwilliger via onze webshop of door een bezoek te brengen aan onze winkel. We leveren ook aan bedrijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een nuttige kennismaking. Bel naar 033 - 49 46 201of bereik ons door te e-mailen naar info@topsnoep.nl.

  Bekijk ook eens:

  Cadeau geslaagd rijbewijs | Feestbuttons bestellen | Afscheidscadeau collega

 • Werk
  Werk

  Zoekt u een origineel afscheidscadeau voor een collega, is het project succesvol afgerond, heeft u te maken met een vervelende baas of is er te veel of te weinig werk? In de online collectie van Topsnoep.nl vindt u leuke geschenken om daar op een vrolijke manier aandacht voor te vragen. In ons uitgebreide aanbod vindt u passende geschenken voor verschillende situaties op het werk, bijvoorbeeld als afscheidscadeau voor een fijne collega. Bestel online of kom langs in onze winkel in Leusden, nabij Amersfoort.

  Vind in onze collectie het perfecte afscheidscadeau voor uw collega

  Topsnoep.nl is de grootste online webshop voor schepsnoep en leuke cadeauverpakkingen voor meerdere gelegenheden. Zo vindt u in ons assortiment het perfecte afscheidscadeau voor een collega of andere werkgerelateerde geschenken, zoals mokken met passende opschriften of andere grappige accessoires, zoals een snoeptrommel. Bestel uw favoriete producten online bij onze online snoepwinkel en profiteer van een snelle levering.

  Profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-

  Bent u op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor het vertrek van een collega? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan 11.000 producten voor het cadeau dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Bestel online en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze webshop of snoepwinkel in Leusden? Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl zodat wij u kunnen voorzien van de juiste service.

  Bekijk ook eens:

  Mok beste stagiaire | Mok beste juf | Bedankje vrijwilliger

 • Woning
  Woning

  Een eigen huis. Een plek onder de zon.

per pagina
Toon 1 - 15 van 57 items
Toon 1 - 15 van 57 items

Settings

Menu