Geschenken

Geschenken 

Onze snoep en kado winkel biedt veel ideeën voor kadootjes. Voor vrijwel elke gelegenheid kunt u bij ons iets leuks vinden. En voor verjaardagen, bruiloften, geboortes en andere veel voorkomende gelegenheden hebben wij een uitgebreide collectie gelegenheidsgeschenken.

 • Bedankt
  Bedankt
  Laat je dank blijken met concrete kado's zoals mokken, blikken of chocolade repen!
 • Beterschap
  Beterschap
  Laat je medeleven blijken en zend of geeft een zieke een passend kado om haar of hem op te vrolijken.
 • Bruiloft
  Bruiloft

  Zoekt u een leuk cadeau-idee voor de bruiloft van een bevriend koppel of van een familielid? Dan hebben wij ongetwijfeld het perfecte cadeautje. In onze webshop en in onze winkels in Leusden vindt u een ruim assortiment aan leuke geschenken, die ideaal zijn voor een koppel dat gaat trouwen of voor het vieren van een jubileum.

  Een leuk cadeau-idee voor de bruiloft van vrienden of familie

  Een bruiloft is uiteraard iets dat goed gevierd moet worden en daar horen cadeautjes bij. Bij onze snoepwinkel vindt u ongetwijfeld een leuk cadeau-idee voor een bruiloft, of het nu van vrienden of familieleden is. Zo kunt u bij ons een snoepblik kopen met een leuk opschrift. Deze blikken komen standaard met 600 gram drop. Wilt u liever een andere soort vulling? Laat dit dan aan ons weten. Wij hebben namelijk een groot aanbod aan snoep. Weet u dat het koppel dat gaat trouwen verzot is op snoep? Wat dacht u dan van een grote snoepzak van een kilo, gevuld met hun favoriete lekkernijen? Dat is het perfecte cadeau-idee voor een bruiloft!

  Bestel uw huwelijkscadeau online

  Indien u een cadeau-idee voor de bruiloft heeft gevonden, bestelt u het geschenk gemakkelijk online en laat u het aan huis leveren. Uiteraard kunt u het cadeautje ook ophalen in een van onze filialen. Bij vragen stuurt u een e-mail naar info@topsnoep.nl of belt u naar het nummer 033 - 49 46 201.

 • Computer en telefoon
  Computer en telefoon
  We leven in een electronicatijdperk. En daar hebben we passende kado's voor met leuke teksten.
 • Familie
  Familie

  Als u zoekt naar een leuk cadeau-idee om iemand van de familie in de bloemetjes te zetten, stopt uw zoektocht ongetwijfeld bij Topsnoep.nl. Wij hebben namelijk voor ieder familielid een passend cadeautje. U kunt het aanbod aan geschenken online bekijken, maar u bent ook meer dan welkom in een van onze winkels in Leusden.

  Een cadeau-idee voor ieder lid van de familie

  Ieder lid van de familie verdient het wel eens om verwend te worden. In onze snoepwinkel hebben we allerlei originele geschenken die perfect zijn wanneer u zoekt naar een tof cadeau voor een lid van de familie. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld:

  Een goed cadeau-idee voor iemand in de familie is het geven van een snoepblik gevuld met heerlijk snoep. Of wat dacht u van een bierpul voor uw favoriete zwager? Bij ons zijn er tal van mogelijkheden! Is er een familielid verzot op snoep? U kunt bij ons uiteraard ook het favoriete snoep online kopen en als cadeau geven.

  Bestel een cadeautje voor uw favoriete familielid

  Heeft u iets gevonden dat perfect is als cadeau-idee voor het favoriete lid van de familie? Kom dan gerust langs in een van onze winkels of plaats simpelweg uw bestelling via de webshop. Bij een bestelling van minstens €35,- hoeft u binnen Nederland geen verzendingskosten te betalen.

 • Geboorte
  Geboorte

  Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de geboorte van een meisje of jongen? Maak de kersverse ouders blij met een leuk geschenk uit de uitgebreide collectie van Topsnoep.nl. Onze online snoep- en geschenkenwinkel met twee vestigingen in Leusden, is hét adres voor een origineel cadeau voor allerlei gelegenheden, waaronder de geboorte van een meisje of jongen. Ontdek onze collectie en kies uit feestelijke geschenken in roze en blauw.

  Geef een leuk kleinigheidje cadeau voor de geboorte van een meisje of jongen

  In ons assortiment vindt u gegarandeerd een geschikt cadeau voor de geboorte van een jongen of meisje, bijvoorbeeld luxe chocolade met mooie decoratie zoals teddyberen en melkflesjes of chocoladeoublies met roze of blauwe muisjes. Wat dacht u van een conservenblik met een leuk opschrift, gevuld met lekker snoep? Dat en nog veel meer leuke cadeau-ideeën voor de moeder en de vader vindt u bij ons. Verder vindt u in onze online collectie mooie decoratie om de geboorte aan te kondigen. Verras de vader en moeder bij thuiskomst met een volledig versierd huis om de geboorte te vieren door bijvoorbeeld opblaasletters te bestellen! Wij adviseren u graag over ons aanbod zodat u het perfecte cadeau vindt voor de vreugdige geboorte van een jongen of meisje.

  Vind het ideale kleinigheidje voor de geboorte van een jongen of meisje

  Bekijk onze webshop en plaats vandaag nog uw bestelling. In onze (online) snoepwinkel vindt u een leuk cadeau voor de geboorte van een meisje of jongen of voor andere gelegenheden. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende snoepsoorten in blauw of roze en andere leuke decoraties. Heeft u een vraag over ons aanbod? Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl.

 • Geslaagd
  Geslaagd

  Bent u op zoek naar een passend cadeau-idee voor iemand die zojuist geslaagd is voor de middelbare of hogere school? Daar mag iemand trots op zijn. Laat uw waardering blijken door hem of haar een passend cadeau te geven. In de collectie van Topsnoep.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan leuke cadeaus voor alle gelegenheden, waaronder het succesvol afronden van examens of een opleiding. Bekijk onze collectie online of kom langs bij onze winkel in Leusden voor een leuk cadeau-idee voor iemand die geslaagd is voor school.

  Vind het ideale cadeau-idee voor iemand die geslaagd is voor school

  Heeft uw zoon, dochter of kennis eindelijk dat felbegeerde diploma behaald en bent u op zoek naar een leuk cadeau-idee voor die persoon die geslaagd is voor school? Wat dacht u dan bijvoorbeeld van een leuke geslaagd-mok als cadeau? Laat deze mok door ons vullen met schepsnoep voor een nog leuker cadeau. U kunt ook gerust zelf snoep online bestellen en de mok zelf vullen. Naast mokken vindt u nog veel meer leuke geschenken die ideaal zijn als cadeau-idee voor iemand die geslaagd is voor school. Geef bijvoorbeeld een (gevulde) snoeptrommel. Uiteraard kunt u ook allerlei lekkernijen als cadeau geven voor de persoon die geslaagd is voor school, zoals:

  Bestel vandaag nog uw cadeau voor iemand die geslaagd is voor school

  In onze collectie vindt u altijd een leuk cadeau-idee voor iemand die pas geslaagd is voor school of voor een rijbewijs. Plaats uw bestelling vandaag nog via onze webshop. Bij een besteding van €35,- of meer is de verzending binnen Nederland gratis! Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw ideale cadeau? Kom langs in onze snoepwinkel of neem contact met ons op. Bel ons via 033 - 49 46 201 of stuur uw vraag per e-mail naar info@topsnoep.nl. Wij helpen u graag verder.

 • Hobby en klussers
  Hobby en klussers

  Geef uw klusser een passende mok voor zijn koffie of thee. En motiveer hem of haar net dat beetje extra!

 • Liefde en vriendschap
  Liefde en vriendschap
  Maak je vriend of partner blij met een leuk kado dat je speciaal voor hem of haar uitgezocht hebt.
 • Pensioen en VUT
  Pensioen en VUT
  Vele leuke kado's om te geven aan een feestvarken dat viert dat hij nooit meer hoeft te werken.
 • Rijbewijs
  Rijbewijs

  Bent u op zoek naar een leuk kleinigheidje om cadeau te geven aan iemand die net geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs? Met een rijbewijs bent u nooit meer afhankelijk van anderen voor vervoer! Dat is wel een cadeau waard. Bij Topsnoep.nl vindt u een ruime collectie geschenken voor allerlei gelegenheden, zoals het behalen van het rijbewijs. Ontdek ons assortiment online of bezoek een van onze winkels in Leusden.

  Bekijk ons assortiment voor een cadeau voor iemand die is geslaagd voor het rijbewijs

  Topsnoep.nl is al meer dan twintig jaar hét adres voor verschillende soorten snoep, cadeaus en decoratieartikelen. In onze snoepwinkel vindt u de leukste geschenken voor alle gelegenheden, zoals:

  Daarnaast vindt u in ons online assortiment gegarandeerd een leuk cadeau om te geven aan iemand die zojuist is geslaagd voor het rijbewijs. We hebben bijvoorbeeld:

  Uiteraard leveren wij het cadeau af gewikkeld in een mooie cadeauverpakking. Ontdek de opties voor een geslaagd cadeau voor het behalen van het rijbewijs!

  Neem bij vragen contact met ons op

  Bestel online of kom gezellig naar een van onze winkels wanneer u een cadeau wilt kopen voor een geslaagd rijbewijs. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl. U kunt ook bellen naar 033 - 49 46 201. Bij een bestelling van meer dan €35,- betaalt u geen bijkomende verzendkosten binnen Nederland!

 • School en studie
  School en studie
  Leuke kado's voor de ijverige scholier of student.
 • Sport
  Sport
  Leuke kadootjes voor de echte sporter!
 • Verjaardag
  Verjaardag
  Verwen je jarige familie en vrienden met een lekkere snoep of een leuk kado.
 • Vrijwilliger
  Vrijwilliger

  Wilt u een bedankje kopen voor de vrijwilliger die zich heeft ingezet voor uw organisatie? In het assortiment van Topsnoep.nl vindt u leuke cadeaus voor vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een goede zaak. Door een bedankje te kopen toont u uw waardering voor hun moeite. Bekijk onze collectie online of bezoek onze snoepwinkel in Leusden om het ideale bedankje voor een vrijwilliger te kopen.

  Vind in onze collectie een leuk bedankje voor iedere vrijwilliger

  Heeft u een evenement georganiseerd en wilt u alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw doel bedanken? Laat uw waardering blijken door een klein bedankje te kopen voor iedere vrijwilliger. Zo kunt u bijvoorbeeld volgende zaken kopen:

  Onze online winkel met een vestigingen in Leusden, is al twintig jaar dé specialist in allerlei soorten snoep en geschenken voor iedere gelegenheid. Kom vandaag nog langs of bestel de kleinigheidjes via onze handige webshop.

  Koop in de winkel of bestel eenvoudig via onze webshop

  Wilt u ook uw dankbaarheid en waardering tonen aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor uw organisatie? Koop een bedankje speciaal voor een vrijwilliger via onze webshop of door een bezoek te brengen aan onze snoepwinkel. We leveren ook relatiegeschenken aan bedrijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een nuttige kennismaking. Bel naar 033 - 49 46 201 of bereik ons door te e-mailen naar info@topsnoep.nl.

 • Werk
  Werk

  Zoekt u een origineel afscheidscadeau voor een collega, is het project succesvol afgerond, heeft u te maken met een vervelende baas of is er te veel of te weinig werk? In de online collectie van Topsnoep.nl vindt u leuke geschenken om daar op een vrolijke manier aandacht voor te vragen. In ons uitgebreide aanbod vindt u passende geschenken voor verschillende situaties op het werk, bijvoorbeeld als afscheidscadeau voor een fijne collega. Bestel online of kom langs in onze winkel in Leusden, nabij Amersfoort.

  Vind in onze collectie het perfecte afscheidscadeau voor uw collega

  Topsnoep.nl is de grootste online webshop voor schepsnoep en leuke cadeauverpakkingen voor meerdere gelegenheden. Zo vindt u in ons assortiment het perfecte afscheidscadeau voor een collega of andere werkgerelateerde geschenken, zoals mokken met passende opschriften of andere grappige accessoires, zoals een snoeptrommel. Bestel uw favoriete producten online bij onze online snoepwinkel en profiteer van een snelle levering.

  Profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-

  Bent u op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor het vertrek van een collega? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan 11.000 producten voor het cadeau dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Bestel online en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf €35,-. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze webshop of snoepwinkel in Leusden? Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl zodat wij u kunnen voorzien van de juiste service.

  Bekijk ook eens:

  Mok beste stagiaire | Mok beste juf | Bedankje vrijwilliger

 • Woning
  Woning

  Een eigen huis. Een plek onder de zon.

per pagina
Toon 1 - 15 van 48 items
Toon 1 - 15 van 48 items

Settings

Menu