Hazelnoten 150 gram

Nieuw product

Bent u verzot op hazelnoten en wilt u een voorraad kopen? Dat kan gemakkelijk bij Topsnoep.nl. Wij bieden allerlei lekkernijen aan, waaronder hazelnoten, die u eenvoudig via de webshop bestelt. Koopt u uw hazelnoten liever in het echt? Dan nodigen we u graag uit in een van onze vestigingen in Leusden.

Hazelnoten kopen voor verschillende toepassingen

De hazelnoot is de vrucht van de hazelaar. De boom komt in een groot deel van Europa en Turkije en Iran voor. Turkije is tegenwoordig de belangrijkste producent. Hazelnoten kunnen zowel rauw als geroosterd gegeten worden. Daarnaast wordt het voor chocopasta gebruikt. Hazelnoot wordt vaak gecombineerd met chocolade. Er zijn verschillende likeuren gebaseerd op hazelnoot en er is zelfs hazelnootcake (Kiev cake). Bent u ook op zoek naar andere lekkere noten? We verkopen bijvoorbeeld ook:

Bestel uw hazelnoten online of kom langs

Wilt u uw hazelnoten online bestellen of komt u ze liever kopen in onze snoepwinkel? De keuze ligt volledig bij u! Uiteraard kunt u bij ons ook allerlei soorten heerlijk snoep kopen. Heeft u vragen over een bepaald product of over een levering? Stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl of bel naar het nummer 033 - 49 46 201.

6,95 €

- +

14 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu