Mok juf

Nieuw product

Wilt u een mok cadeau geven aan de beste juf van de hele wereld? Hiep, hiep, hoera! Een mok is een leuk cadeautje voor de juf als ze jarig is of als bedankje. Topsnoep.nl biedt een ruim assortiment aan geschenken aan voor iedere gelegenheid. Door een leuke mok met bijpassend opschrift cadeau te geven aan de juf, laat u uw waardering blijken. Koop de mok bij ons in de winkel in Leusden of bekijk de verschillende bestelopties die wij aanbieden.

Koop een lege of met snoep gevulde mok voor de beste juf

Een lege mok is leuk, maar een mok voor de beste juf gevuld met lekker snoep en gewikkeld in cadeauverpakking is nog leuker. Kies uw gewenste verpakking en bestel vandaag nog een leuke mok voor de beste juf. Kies er bijvoorbeeld voor om de mok door ons te laten vullen met een dropmix, Engelse drop, winegums of een algemene snoepmix. Dit cadeau is leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Toon uw waardering voor het harde werk van de juf of geef het als een kleinigheidje op haar verjaardag! We hebben natuurlijk ook nog andere leuke cadeautjes als bedankje voor de juf, zoals:

Bestel de mok of een ander geschenk online

Bestel de mok voor de beste juf online inclusief leuke cadeauverpakking of kom gezellig langs bij onze snoepwinkel. Indien u een vraag of een opmerking heeft, kunt u ons altijd bereiken. Vul het contactformulier in of bel naar 033 - 49 46 201. U kunt ook e-mailen naar info@topsnoep.nl. We helpen u graag verder.

5,95 €

- +

Accessoires

12 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu