Mok meester schrift

Nieuw product

Bent u op zoek naar een mok voor de beste leraar of meester? Deze vindt u zeker in onze webshop. Bij Topsnoep.nl uit Leusden kunt u natuurlijk terecht voor leuke en lekkere cadeaus. Hiermee kunt u uw favoriete leraar verassen met een leuk cadeau voor zijn verjaardag of als bedankje voor een leuk schooljaar. De buitenmaten van de mok betreffen 10,5 centimeter hoog en 8,4 centimeter in doorsnee.

Een mok kopen als cadeau voor de beste leraar doet u bij onze webshop

Wilt u een leuke mok, geschreven in het beste handschrift, kopen voor de beste leraar? Bekijk dan de verschillende mokken die wij beschikbaar hebben. Een lege mok is al een leuk cadeau, maar een mok gevuld met zijn favoriete snoep is nog leuker. Daarnaast vindt u bij ons ook de optie tot een cadeauverpakking voor de beste leraar. Zo maakt u uw cadeau nog leuker met een feestelijke verpakking. Wilt u ook een mok voor een stagiaire of uw juf bestellen? Wij hebben ook een mok voor de beste juf beschikbaar.

Bestel jouw mok eenvoudig online

Wilt u een mok bestellen voor de beste leraar van uw school? Bekijk dan de verschillende opties die wij beschikbaar hebben in onze snoepwinkel. Bestel nu! Wilt u meer weten over de verschillende bedankjes voor de favoriete leraar of over andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons via 033 - 49 46 201.

5,95 €

- +

Accessoires

13 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu