Jawbreaker Fireball kopen

Nieuw product

Wilt u een Jawbreaker Fireball kopen? U vindt de heerlijke kauwgomballen in een verpakking van vijf stuks bij Topsnoep.nl. Deze Fireballs van Jawbreaker zijn lekker om te snoepen. Voor uzelf, de kinderen, of op een leuk feestje: u kunt eigenlijk altijd wel genieten van deze smakelijke snoepjes.

Jawbreaker Fireball snoep kopen: vrij is van toegevoegde kleurstoffen

Aan veel snoepgoed is kleurstof toegevoegd. Deze kunstmatige stoffen vindt u niet terug in Jawbreaker Fireballs. Hierdoor kunt u zonder zorgen genieten van dit snoepgoed. Deze kauwgomballen zijn ook vrij van andere stoffen. Zo zijn ze glutenvrij en zit er ook geen gelatine in. Ook zijn ze lactosevrij, pinda & noten vrij en sojavrij. Hierdoor kunnen veel mensen onbezorgd van dit lekkere snoepgoed genieten. Om die reden is het ook goed om de Jawbreaker Fireball te kopen voor een feestje, omdat veel mensen dit snoepgoed zonder zorgen kunnen eten. In deze kauwgomballen zit wel suiker.

Shop online of bezoek onze winkel

In onze webwinkel kunt u zorgeloos de Jawbreaker Fireball en nog heel veel ander snoepgoed kopen. Wist u dat u profiteert van een gratis verzending, als u voor meer dan € 35,- bestelt? Komt u liever langs in de winkel? Dan kan dat ook! Wij hebben een winkel in Leusden, waar u ook welkom bent om ons snoepgoed te bekijken en kopen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise

Wilt u een Jawbreaker Fireball kopen? Bij Topsnoep.nl hebben wij ontzettend veel ervaring met het lekkerste snoepgoed, chocolade, noten en mooie geschenken. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en weten hierdoor precies wat onze klanten lekker vinden. Bent u op zoek naar snoepgoed voor uzelf of uw geliefden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook als u een leuke verpakking zoekt voor uw snoep, kunt u ook eens verder kijken in onze webwinkel. Wij helpen u graag aan het lekkerste snoep van Nederland! Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl.

Ook interessant:

Snoepblikjes | Haribo schuimblokken | Chocoladetelefoon

Merk: Zed

0,50 €

- +

7 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu