Schuimblokken doos 200 stuks

Nieuw product

Nu Haribo ermee gestopt is om ze te maken heeft een andere fabrikant deze receptuur gelukkig gekocht zodat u evengoed van deze lekkernij kunt genieten.

Deze schuimblokken van vroeger Haribo uit het aanbod van Topsnoep.nl zijn ontzettend lekker. Een groot voordeel van deze schuimblokken is dat er geen kunstmatige kleurstoffen aan het snoepgoed zijn toegevoegd. Hierdoor kunt u met een gerust hart van deze snoepjes genieten. Veel snoepgoed smaakt lekker zacht door de toevoeging van gelatine in het snoepgoed. In deze  schuimblokken is dat echter niet het geval. Er is hier geen gelatine aan toegevoegd. Hierdoor kunnen ook vegetariërs prima deze snoepjes eten. Heeft u een pinda of notenallergie? Dan is het beter om wel op te passen met dit snoepgoed. Het snoepgoed kan namelijk sporen bevatten van pinda’s of andere noten. Daarnaast zijn Haribo schuimblokken wel sojavrij en glutenvrij. Wanneer u last heeft van een glutenallergie, kunt u dit snoepgoed dus wel gewoon eten.

Haribo / van Vliet schuimblokken zonder kunstmatige kleurstoffen, gluten of gelatine

Dit heerlijke snoepgoed is geschikt voor thuis of voor op een feestje. Doordat het geen kunstmatige kleurstoffen bevat, is dit snoepgoed populair onder ouders. Op die manier kunnen hun kinderen toch wat gezonder snoepen. Ook zijn Haribo schuimblokken geschikt voor volwassenen. De heerlijke zachte vanillesmaak zorgt ervoor dat u niet snel uitgegeten raakt. In onze uitgebreide webwinkel bieden we meer dan 11.000 producten aan: van snoepgoed tot chocola, nootjes en geschenken. Wij hebben eigenlijk alles wel in onze winkel voor een leuk feestje, om uzelf te verwennen of als een gezellig cadeautje te geven. Naast dat u bij ons alles in de webwinkel kunt bestellen, kunt u ook gewoon langskomen in onze gezellige winkel in Leusden.

Profiteer van een kosteloze verzending

Topsnoep.nl heeft al meer dan 25 jaar ervaring in zoetwaren, waardoor wij onszelf met vertrouwen een specialistische winkel kunnen noemen. Bent u ook zo gek op snoepgoed en bestelt u voor meer dan € 35,- in onze webwinkel? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat is nog eens lekker snoepen! Heeft u vragen? Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl.

Bekijk ook eens:

Haribo goudberen | Conservenblikken | Snoepleverancier

Merk: Haribo

23,95 €

- +

 
Allergenen
Zonder kunstmatige kleurstoffen   Ja
Gelatinevrij Ja
Glutenvrij (<20ppm) Ja
Pinda's en Notenvrij Kan sporen bevatten
Lactosevrij Nee
Sojavrij Ja

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu