Chocoladetelefoon

Nieuw product

Geen beltegoed, maar snoeptegoed: de chocoladetelefoon van Topsnoep.nl is een overheerlijke ‘gadget’. Leuke verrassing voor Sinterklaas of gewoon voor iemand die graag chocolade eet en graag een nieuwe telefoon wil. Deze chocoladetelefoon is al jaren één van onze verkooptoppers!

Een ambachtelijke chocoladetelefoon bestellen

Wilt u iemand plezier doen met een lekkere chocoladetelefoon? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een heerlijke chocolade iPhone, die leuk is om als cadeau te geven. Kent u iemand die graag een nieuwe telefoon wil? Ook dan is dit een lekker cadeautje. De afmetingen:

  •         De chocolade iPhone is ongeveer 11 x 7 centimeter.
  •         Hij weegt 75 gram
  •         Ideaal voor een kleine, maar lekkere snack!

Aan wie kunt u een chocoladetelefoon cadeau geven?

Dit cadeau is het meest geschikt voor kinderen die graag een telefoon willen of vaak met u telefoon spelen. Met dit cadeau hebben ze hun eigen chocoladetelefoon en daarnaast hebben ze ook nog eens iets lekkers om te smikkelen. Ook kunt u dit cadeau geven aan een volwassene die bijvoorbeeld aan het sparen is voor een nieuwe telefoon. Dit lekkere chocolade grapje is dan een leuke motivatie om wel echt een nieuwe telefoon te kopen. Heeft iemand net zijn telefoon verloren of is hij kapot gegaan? Dan kunt u die persoon ook goed opbeuren met deze heerlijke chocolade iPhone. Blij met uw nieuwe telefoon? Pas maar op, want deze chocoladetelefoon is meteen op. Hij smaakt zo ontzettend lekker dat het moeilijk is om er zuinig mee te zijn. Verwacht niet dat deze telefoon lang bij u thuis blijft liggen. Hij ziet er zo lekker uit dat hij waarschijnlijk meteen wordt opgegeten.

Plaats ook grotere bestellingen

Ook grotere bestellingen kunt u plaatsen bij Topsnoep.nl. Wanneer u voor meer dan € 35,- aan chocolade of andere producten bestelt, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Naast dat u al onze producten via onze webwinkel kunt bestellen, kunt u ook gewoon bij onze winkel in Leusden langskomen voor nog meer inspiratie. Heeft u vragen? U bereikt ons via 033 - 49 46 201 of info@topsnoep.nl.

Ook interessant:

Chocoladeletters online kopen | Tony Chocolonely chocoladeletter bestellen | Snoeppot bestellen

2,95 €

- +

4 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu