Haribo goudberen

Nieuw product

Houdt u ook zo van Haribo en wilt u lekkere goudberen bestellen? Snoepgoed van Topsnoep.nl is ontzettend lekker. Heeft u een gluten- of lactose-intolerantie? Dan kunt u ook gewoon Haribo goudberen eten. Deze zijn namelijk glutenvrij en lactosevrij. Vermeld het graag wel wanneer het om een ernstige allergie gaat. Wij houden daar dan extra rekening mee tijdens het verpakken.

Heerlijke goudberen van Haribo in verschillende kleuren

De goudberen van Haribo komen in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor is het snoepgoed niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens kleurrijk om naar te kijken. Het is daarom ook leuk snoepgoed voor bijvoorbeeld een feestje. Het fijne aan deze goudberen is dat er geen kunstmatige kleurstoffen in de beren zitten. De beertjes zijn dus uitermate geschikt voor iedereen die een allergie heeft of die graag let op wat hij eet. Of u nu jong of oud bent, de goudbeertjes zijn ontzettend lekker. De snoepjes hebben een zachte structuur, waardoor ze gemakkelijk te eten zijn. Dit komt onder andere doordat er gelatine in het snoepgoed zit. Voor vegetariërs is dit snoepgoed daardoor niet geschikt. Indien u ander snoep van Haribo wilt bestellen, hebben we ook lekkere schuimblokken. We hebben uiteraard ook allerlei andere soorten snoep, zoals:

Inspiratie voor Haribo goudberen uit echte beren

De oprichter van Haribo is de Duitser Hans Riegel uit Bonn. Hij haalde zijn inspiratie voor het ontwerp van de beertjes uit het circus. In de 19e eeuw waren in het circus nog getrainde beren aan het optreden. Daar hebben de snoepjes dus hun uiterlijk aan verleend! De goudberen van Haribo zijn geschikt voor een feestje. Dit kan voor zowel kinderen als ouderen zijn. Het snoep eet gemakkelijk en doordat het gluten- en lactosevrij is, kunnen ook veel mensen dit snoepgoed eten. Door de gezellige kleuren is dit dus een aantrekkelijk en populair snoepgoed onder veel mensen.

Plaats uw bestelling online

Bij Topsnoep.nl kunt u het snoepgoed, zoals goudberen van Haribo online bestellen. Wanneer u voor meer dan € 35,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Ook kunt u bij onze snoepwinkel langskomen. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel naar 033 - 49 46 201 of stuur een e-mail naar info@topsnoep.nl.

Merk: Haribo

2,95 €

  • 200 gram
  • 1 kilo

- +

 
Allergenen
Zonder kunstmatige kleurstoffen   Ja
Gelatinevrij Nee
Glutenvrij (<20ppm) Ja
Pinda's en Notenvrij Ja
Lactosevrij Ja
Sojavrij Ja
 
Vermeld het a.u.b expliciet bij uw bestelling als u allergisch bent!
Dan houden wij daar bij het inpakken van de schepsnoep rekening mee!
Gegevens zijn onder voorbehoud dat de fabrikant de samenstelling niet tussentijds gewijzigd heeft.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu