Mok stagiaire

Nieuw product

Zoekt u een leuke mok voor de beste stagiaire op uw school? Onze webshop heeft een uitgebreid aanbod aan cadeaumokken. Bij Topsnoep.nl in Leusden kunt u namelijk terecht voor allerlei leuke en lekkere cadeaus. Zo kunt u de beste stagiaire van de school bedanken voor een leuk schooljaar met een mok als aandenken. De mok is 10,5 centimeter hoog en 8,4 centimeter in doorsnee.

Een mok kopen als cadeau voor de beste leraar doet u bij onze webshop

Was er een stagiaire op uw school die dit jaar gewoon de beste was en wilt u hem of haar bedanken met een leuke mok? Bekijk opties die wij beschikbaar hebben bij onze cadeaumokken. Een lege mok is al een leuk cadeau, maar een mok gevuld met heerlijk snoep is nog leuker. Daarnaast kunt u bij ons ook de mok voor beste stagiaire in laten pakken. Zo maakt u uw cadeautje nog leuker met een feestelijke verpakking. Wilt u ook een bedankje voor uw leraar bestellen? Ook dat kan bij ons. We hebben ook een mok voor de beste leraar beschikbaar.

Bestel uw mok eenvoudig online

Wilt u een mok bestellen voor de beste stagiaire van de school? Bekijk dan de verschillende opties die wij beschikbaar hebben. Bestel nu! Wilt u meer weten over de verschillende cadeaus die wij beschikbaar hebben? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of bel ons op 033 - 49 46 201. U kunt ook langskomen in onze snoepwinkel.

5,95 €

- +

Accessoires

25 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit kochten kochten ook:

Settings

Menu